3 de nov. 2012

LAGAR SANT ANDREU

Ahir vam sopar, per fi, al restaurant Lagar de Sant Andreu (C/ Llenguadoc,6), i dic per fi per que fa temps que hi volíem anar. Com que vivim a prop i hi pasem pel davant moltes vegades, sempre ens ha cridat l'atenció i fins i tot hem buscat informació i opinions a la xarxa. Val a dir que totes les opinions el deixen molt bé, i ,desprès de la visita, no podem més que reafirmar a tots aquells que el recomanen.
Una de les coses que em van semblar més interessants és que hi ha plats, tant dels entrants com dels segons, que els pots demanar en mitges raccions, a un preu molt acurat i gens escasses. Així, quasi tots vam fer dues mitges raccions i un segon , o fins i tot tres mitges raccions i prou. Així pots tastar més coses, i en cap cas el preu es dispara.
Tambè ténen menú degustació ,que no el vam fer però quan tornem el farem. El preu és molt correcte i el vam veure a una taula del costat, i ,la veritat, està molt bé.
El local és molt elegant i tranquil, i s'hi està molt bé. Si hi ha algun "però", es en quant a la música. Està baixeta i no destorba, però en alguns moments la selecció no és la mes adient. Però suposo que això va a gustos.
El personal que ens va atendre, molt professional i molt atent i agradable en tot moment.
Ideal per a una petita celebració  o un sopar tranquil.
I el menjar, tot molt bó. Producte ben tractat, sense pretensions i amb una presentació molt acurada. De ben segur que aviat en tornaran a veure!!
Daus de salmó amb vinagreta de pebre rosa

1/2 racció de morcilla de Burgos amb ganche de poma

Magret d'anc amb taronja,  i milfulls de verdures i formatge de cabra


1/2 racció de broqueta de pollastre i llagostins, amb el seu suc i sèsam

Ous estrellats amb patates i foie poelé

1/2 racció de coca de folgueroles amb escalibada i seitò

1/2 racció d'amanida de contrastos

1/2 racció de pop a la gallega
Us deixo unes fotos dels plats que vam tastar. I falten les fotos de les postres, que no en vam fer. Copa de gelat de llet merengada i mousse de turrò, boníssim, i mojito amb gelat de llimona, que no va agradar a tots en la mateixa intensitat.
Tornarem!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada