6 de nov. 2012

CRESTES AL FORN

Seguint en la linea de millorar la nostra alimentació, avui us proposo substituir unes crestes o "empanadilles" fregides per unes de fetes al forn.
En aquest cas tant sols es tracta d'acabar les empanadilles al forn , i aprofitar per pintar-les amb una mica d'ou batut i espolsar-hi pel damunt sèsam cru, que li donarà un toquet molt interessant, al mateix temps que aportarà calci.
Les he fet com sempre, segur que tots teniu la vostra recepta preferida. Aquestes porten un sofregit de ceba i tomàquet,amb una miqueta de sucre i sal, i despres tot barrejat amb ou dur trinxat, tonyina, olives farcides trinxades i formatge ratllat. Són com les que feia a l'escola, i us puc dir que aquell dia els nens fèien festa grossa!!
Les he tingut 15 minuts al forn, a 180º, i l'ultim minut li he posat el gratinador, per acabar de torrar-les.En aquest punt,quedeu-vos al davant del forn amb la port una mica oberta i observant tota l'estona, que els gratinadors són molt traïdors!!.  Són un bon recurs per sopar, o per portar a la feina si sou de la cultura del "tapper". S'aguanten molt bé a la nevera uns quant dies, ben tapades, i despres nomès cal donar-les un cop de microones, o menjar-les fredes, que també son molt bones.

Que vagi de gust!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada