16 d’abr. 2011

TEMPS DE MADUIXES 3ª PART

FONDUE DE XOCOLATA I MADUIXES

I per acabar ,unes postres molt bones,molt fàcils de fer i amb les que triomfareu de totes totes!!

El concepte és el de la fondue, o sigui, la immersió d’un element sòlid en una salsa o preparació més o menys calenta. En aquest cas no busquem la cocció,sinó que simplement volem ajuntar les maduixes amb la xocolata calenta en un joc divertit, ideal per compartir en una taula amb els amics. Preneu nota:

Ingredients

Per a la salsa de xocolata:

150 GRS DE SUCRE MORÈ

50 GRS DE MANTEGA

200 GRS DE XOCOLATA NEGRA

100 ML DE NATA

100 ML DE LLET

Posar el sucre amb 100 ml d’aigua a un cassó i coure fins a obtenir un caramel fosc i melós

Retirar el casso del foc i submergir la base en aigua freda per aturar la cocció. Afegir un parell de cullerades d’aigua i tornar el cassó al foc. Coure fins que tinguem un Caramel suau i llustrós.

Afegir la mantega i la xocolata i deixar que es desfacin , remenant fins a obtenir una barreja homogènia.

Afegir la nata i la llet .Coure fins al punt d’ebullició i abaixar el foc .Coure dos minuts, apagar el foc i deixar reposar. colar la salsa per un colador i reservar.

Per servir,tornar a escalfar al microones i disposar a la fondue

Només cal rentar unes maduixes ben maques i portar-les a la taula amb la salsa calenta i unes broquetes.

Bon profit!!


4 comentaris:

  1. I ho pots fer amb altres fruites!! La salsa està boníssima, pero nomes te un problema: crea adicció!

    ResponElimina
  2. Demà compro les maduixes a mercat, la resta d'ingredients ja els tinc.
    De migdia no passa!!!!

    ResponElimina
  3. ja m'explicaràs!! Vas fer l'amanida amb els teus convidats??

    ResponElimina