13 de març 2011

Avui comença...

Avui comencem aquest blog, aquest viatge amb el que volem compartir . Compartir vivències i coneixences al voltant del món de la cuina i la gastronomía de cada dia .

És un tret comú a les persones, i en definitiva als èssers vius: tothom menja , bé o malament, molt o poc, però, hi torno, és un tret comú que ens identifica.Estem obligats a alimentar-nos.El que ja no és tant comú és “el qué” mengem, “quan” mengem i “cóm” mengem, etc…

Us heu parat a pensar per què a casa meva és tan normal que a una amanida hi hagi taronja amb pebre i vinagre, i a la casa d'uns amics mai se'ls acudiria això de combinar fuita dolça i salat?...Hi ha qui arrufa el nas davant del peix cru, i no s’ho menjaria mai…I si un dia fem carn a la brasa, per què no podem fer tambè les postres a la brasa? Pensava en escalibar uns pressecs de vinya i acompañar-los de gelat de vainilla…UUUMMMM!!!

Aquest blog vol ser,entre d’altres coses, un espai d’intercanvi: idees, maneres de fer, cuinar i menjar, i enriquir així una de les activitats que estem obligats a fer cada dia, i que alhora ens dónen més plaer.

Esperem que us vagi de gust!!

7 comentaris:

  1. Enhorabona pel teu nou blog!!!!
    De ben segur que ens oferiràs moltes idees interessants per cuinar delicioses menges...
    Bon profit!!!

    ResponElimina
  2. Gracies per l'interès.De ben segur que si tira endavant aquest serà un blog que donarà moltes idees per menjar bé!!
    Salut

    ResponElimina
  3. Felicitats, tot just comença a ser visible una idea que estic segura arribarà lluny. Per cert, què hi ha per sopar avui??

    ResponElimina
  4. Juanito, gracias por el interés. A seguir atentos el blog, que vendran muchas cosas buenas!!

    ResponElimina
  5. ei nen,estem provan un nou maquinari a casa i aprofitem per desitjar-te molta sort.Es la primera pàgina que hem obert per celebrar-lo.
    family Roca Lopez

    ResponElimina
  6. Hola Lluís! Enhorabona pel bloc. Segur que gràcies a tu aprenc a cuinar, que falta em fa :)

    ResponElimina